Gastroskopija samoplačniško mi je omogočila preventivno preiskavoGastroskopija samoplačniško mi je omogočila preventivno preiskavo

Pretekli mesec sem začel čutiti nekoliko čuden občutek na območju mojih prebavil, ter ta tudi niso povsem delovala tako, kot bi morala, saj mi je začela prebava delati nekolikšne probleme. Tako pa smo imeli v družini tudi nekakšne težave na temu območju, kar pa bi lahko bilo povezano dedno, oziroma je velika verjetnost, da bi lahko prizadele te težave še koga v naši družini.

Zato pa nisem želel predolgo čakati, ter sem želel preventivno dobiti odgovore na te moje sume čim prej. Zato pa sem se odločil, da se bom odpravil na samoplačniško obliko zdravljenja, ter je bila tako postopek za katerega sem se odločil, gastroskopija samoplačniško. S tem pa sem dobil tudi kar nekaj prednosti, saj mi je gastroskopija samoplačniško omogočila, da sem lahko sprva izbiral zdravnika, ki bo izvedel ta poseg, sam, oziroma sem lahko izbral lokacijo. Nato pa sem se na takšen način zdravljenja, oziroma posega, tudi rešil vseh raznih čakalnih vrst, ki so bile za to. 

Tako pa sem se po nekaj pogovorih s prijatelji in znanci, ki imajo o temu malo več znanja kot jaz, odločil, h kateremu zdravniku se bom odpravil ,da mi izvede ta poseg. Potem pa sem moral še opraviti par klicev, da sem se dogovoril za termin, ter sem se lahko nato le odpravil.

Gastroskopija samoplačniško mi je omogočila preventivno preiskavo

Sam poseg, gastroskopija samoplačniško, pa je bil res čisto nemoteč in neboleč, kar pa me je zelo razveselilo, saj me je na začetku kar skrbelo, da bo to sila neprijetno, vendar pa sem tudi izbral primernega zdravnika, ki pa je bil specialist na temu področju. Po končanemu posegu pa sem lahko nato izvedel, da z mojimi prebavili ni nič narobe, kar pa me je zelo razveselilo, saj tako ni bilo tega tveganja, za katerega sem imel sum. Tako pa me ne moti da sem moral to plačati sam, saj se je bolje preventivno odpraviti na pregled, kot pa da se sploh ne bi. …

Preberi večPreberi več

Grafično oblikovanje me je začelo zelo zanimatiGrafično oblikovanje me je začelo zelo zanimati

Ko sem začel študirati sem se začel čedalje bolj zanimati, oziroma osredotočati na različna področja, ki so me zanimala, oziroma v katera bi se morda preusmeril. Ker pa sem študiral matematiko, pa je bilo računalništvo kar velik del te smeri študija. Tako pa me je v temu času to tudi začelo zelo zanimati. Zato pa sem se tudi malo preusmeril v to smer, kar se tiče mojih hobijev, oziroma sem se začel malo bolj zanimati za to. Ko pa sem prišel v tretji letnik, pa sem imel nato na voljo kar nekaj različnih predmetov. Tukaj pa sem si nato izbral grafično oblikovanje, saj se mi je zdelo, da bi lahko bilo to zelo zabavno in pa zanimivo.

No tako pa me je nato ta predmet res začel zelo zanimati, ter me je zelo pritegnil. Zato pa sem začel dajati tudi veliko poudarka na to, ter sem se tudi doma ob prostemu času ukvarjal z tem. Tukaj pa sem skozi leto študija odkril in se naučil uporabljati kar nekaj različnih programov, kateri se uporabljajo za grafično oblikovanje. To pa mi je nato tudi omogočilo, da sem lahko doma tudi začel kakšne svoje projekte, ter raziskoval različne ideje, ki sem jih imel, ter sem jih lahko vizualiziral. 

Tako pa sem se po študiju tudi začel ukvarjati s tem, ter sem se zaposlil v tej smeri. To pa me je zelo razveselilo, saj je to pomenilo, da sem za službo res lahko delal nekaj, kar me je sprva zanimalo in pa tudi veselilo, ter je tako bila služba, ki sem jo imel, zelo prijetna, kar pa se mi zdi zelo pomembno.

Grafično oblikovanje me je začelo zelo zanimati

Zato pa sem zelo vesel, da sem se v tretjemu letniku odločil, da se bom naučil, kako deluje grafično oblikovanje, oziroma da sem lahko sploh spoznal to smer računalništva, saj je sedaj to tudi moja služba. …

Preberi večPreberi več